Samen bewegen | Personal Trainer & voedingstherapeut Sylvia

Life Coaching

Waarom Life coaching?

Hallo! Als je dit leest, als je op deze pagina bent gekomen, dan is dat omdat ik op jouw pad moest komen. Dat geloof ik heel stellig! Iedereen die we tegenkomen leert ons iets. Ik kan jou iets leren en jij zal mij ook zeker iets leren! Hallo dus! Aangenaam!

Lifecoach Sylvia

Ik ben life coach geworden omdat ik een fantastisch pad aan het bewandelen ben! Ik schoolde me helemaal om, volg cursussen bij de vleet omdat ik zo gefascineerd ben geraakt met het feit dat je eigenlijk je eigen leven volledig zelf in handen kunt nemen maar dat zovelen onder ons dit nog niet doorhebben. Het feit dat jij opzoek bent gegaan om "je beter in je vel te voelen" is het teken dat jij diep vanbinnen voelt dat het zo niet meer kan. Je bent niet meer gelukkig met de huidige situatie. Er moet iets veranderen, maar wat...??? Wel dat ik heb gaande weg geleerd! Een paar jaar terug stond ik op datzelfde punt! Ik neem je graag mee op die reis!

Zegt je dit iets? Aarzel dan niet om mij te contacteren. Vandaag is dan de nieuwe koers die je gaat varen. Stap één is gezet

Veel liefs, je coach Sylvia

Heb jij life coaching nodig? Bel me vandaag nog op 0496/740943 !

Tarieven

1 u : 65 euro

Je bent overtuigd en wil starten?

Vraag meer informatie aan